23 Ekim 2008 Perşembe

Kısa Kısa...

_Fenerbahçe'miz kötü gidişini, skora yönelik oyununa rağmen kaçırdığı net fırsatlar sonrasında Arsenal'e sahasında 5-2 yenilerek sürdürdü. Özellikle Guiza ve Semih ile kaçırdığımız net pozisyonlar sonrası 15 maçlık serinin ardından Şükrü Saraçoğlu stadında bir Avrupa Kupası maçından yenik ayrıldık.

_Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımımız Euroleague açılış maçında grubun en güçlü takımı Tau Ceramica deplasmanında Gordon Gricek'in de içinde bulunduğu 5 eksiğe rağmen başabaş bir oyun sergiledi. Ancak kırılma anlarında bu eksikleri hisseden takımımız maçtan da mağlup ayrıldı.

_Fenerbahçe Bayan Basketbol takımımız Avrupa Kupası maçında Kosice karşısında çok başarılı bir oyun sergilemesine rağmen hakemlerin taraflı yönetimi sonrası deplasmandan mağlubiyet ile döndü.

_Takımlarımızın Avrupa maçlarında bu haftayı son derece kötü geçirmeleri sonrasında futbol takımımızın Bursaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Cumartesi akşamı sahamızda oynayacağımız Bursaspor maçı için eksiklerimize rağmen taktik uygulamadaki anlaşmazlıkları çözmek amacıyla antrenmanlar yoğunlaşmış durumda.

_Kulübümüzde 25 Ekim 2008 günü olağan Divan Kurulu toplantısı yapılacak.

Hiç yorum yok: