14 Ağustos 2008 Perşembe

Partizan : 2 - FENERBAHÇE : 2 (Maç sonucu)

Fenerbahçe'miz, Partizan ile Sırbistan deplasmanında oynadığı maçı 2-2 beraberlikle tamamlayarak rövanş için İstanbul'a avantajlı döndü.

MTK maçındaki kadro ve taktik ile sahaya çıkan takımımız, ilk dakikalarda avantajlı gibi görünse de son hareketlerdeki dengesizlik neticesinde golü bulamadı. Sonraki dakikalarda kalecimiz Volkan'ın sahadaki sorunlar nedeniyle yaptığı üstüste hatalardan 2 tanesini değerlendiren Partizan beklemediği bir anda 2-0 öne geçti. İlk golden sonra ile ikinci golden sonraki ilk 10 dakika arasında anlamsız bir bocalamaya giren takımımız üzerinde Partizan istediği baskıyı kuramasa da yeteneği ölçüsünde maçta üstün göründü. Devrenin son 10 dakikasına girilirken mental olarak ayakta kalabilen nadir oyuncularımızdan Roberto Carlos'un da uyandırma çabasıyla takımımız yeniden toparlanarak maça döndü. Luis Aragones'in taktikteki değişiklikleri ile Partizan'ın centilmenlik dışı sert oyununa hakemin göz yummasına rağmen göbekten kısa paslar ve çalımlarla içeri girmeyi deneyen takımımız bu çabalarından birisinde Alex'e yapılan harekette penaltı kazandı ve Alex ile kullandığı penaltıyı gole çevirerek devreyi 2-1 mağlubiyet ile tamamladı.

Partizan'ın MTK maçlarını iyi etüd etmesi ile Kazım Kazım üzerinde sağ kanadımıza çok iyi önlemler aldığını gören teknik direktörümüz, ikinci yarıya taktik değişiklik başladı. Göbekten ve sol kanattan hücumları arttırmaya çalışan takımımız Partizan defansının dengesinin bozulmasının sonrasında Guiza'yı belki maç boyunca ilk kez müsait pozisyonda bırakmasını değerlendirerek 2-2 beraberliği yakaladı. Maçın devamında tam olarak kendine gelen takımımız berabere tamamlamak üzere değişiklikler yaparak kontra atak oyuna döndü. Kaçırılan birkaç pozisyon sonrası kazanabileceği maçı berabere tamamlayan takımımız İstanbul'a avantajlı döndü.

Dernekten gizli notlar : :)
_Dernek üyelerimizin Kezman sevgisi (!) bu maçta da sürdü :)
_Üyelerimiz ile yine neşeli bir ortamda Fenerbahçe'mizin iyi bir oyun ve güzel bir skorunu daha hep birlikte kutladık...
_FBTv'nin sevilen sunucusu Kıvanç Öztürk (Maç Kaç Kaç) bizimleydi. Yeniden beklediğimizi buradan da yazalım...

Selamlar...

FENERBAHÇE'mizin bundan sonraki maçı: 23 Ağustos günü Gaziantep ile Turkcell Süper Lig 1. hafta maçı...

Hiç yorum yok: