3 Ekim 2008 Cuma

Kısa Kısa...

Fenerbahçe'mizde bayramlaşma... Fenerbahçe Spor Kulübü'nde geleneksel hale getirdiği tüm branşlar ve kulüp yönetimi ile üyeler Faruk ILGAZ Tesisleri'nde bayramlaştılar. Gazetelerin sızdırdıkları haberlere göre üyelerin ısrarları ile başkanımız bir dönem daha aday olacağını düşündüren tavırlarıyla Fenerbahçelileri rahatlattı.

Kupayla başladık... 5. Geleneksel FENERIUM turnuvasında Şampiyon yine Fenerbahçe'miz oldu. Kupaya Lukoil galibiyeti ile başlayan Bayan Basketbol takımımız, ikinci maçında USK Praha takımına yenilirken, son maçında şampiyonluk adayı Spartak Moskova'yı 11 sayılık gerekli averajla yenmeyi başararak Euroleague şampiyon adayı rakipleri karşısında hazırlık turnuvasını şampiyon tamamladı.

Vurduk, yıkamadık... FENERBAHÇE Ülker Erkek Basketbol takımımız, Slovenya'da katıldığı turnuvada evsahibi takım Olympija'ya yenilmesinin ardından Maccabi Telaviv ve Panathinaikos gibi 2 devi yenmesine rağmen ilk maçtaki yenilgi nedeniyle turnuvayı ikinci tamamladı. 3 önemli eksiğimize rağmen takımımızın iyi oyunu gelecek için umut verdi.

Teknosa Türkiye Kupası... FENERBAHÇE Ülker, Teknosa Türkiye Kupası eleme turu için Sivas'ta oynayacağı maçlara bugün başlıyor. İlk 2'ye girerek üst tura çıkmaya çalışacak takımımızın rakipleri; 3 Ekim 18:00, Erdemir - 4 Ekim 18:15 Kepez Belediyesi - 5 Ekim 14:00 Bandırma Banvit.

Hazırlıklar tamamlanıyor... Kayserispor maçı hazırlıklarına devam eden takımımızda sakatlarımızın milli maç arasında hazır olacakları haberi sevindirdi. Ayrıca takımdan uzun süredir ayrı olan Tümer ve Vederson'un maç eksiğine rağmen eksiklerin fazlalığı nedeniyle maç kadrosuna alınabileceği söyleniyor.

Lokalimiz yenileniyor... İzmir FENERBAHÇELİLER Derneği lokalinde yapılan tadilat çalışmaları tamamlanıyor. Yenilenen salonu ve menüsü ile dernek lokalimiz hizmetine devam ediyor.

Hiç yorum yok: