16 Eylül 2008 Salı

Kısa Kısa




_FENERIUM Yaz İndirimi devam ediyor... FENERIUM'da 2008 Yaz sezonuna ait ürünler %40 indirimle satışta... İzmir'deki FENERIUM mağazaları:

http://www.fenerium.com.tr/general/FirmPages.aspx?pageContentID=7370


Tarif:

Fenerium Alsancak: Sevinç Pastanesi arkasında (Kordon'a doğru)

Fenerium Bornova: Bornova Forum içerisinde. (Ege Üniversitesi arkasında). Kipa'nın karşısında...

_Türkiye Ligi İspanya'da. Maçlarımızın yurtdışında talep edilmemesi ile ligimizin kalitesi ve tanınırlığının tartışılır hale geldiğini her zeminde dile getiren yönetimimizin ileri görüşlülüğü bir kez daha ispatlandı. FENERBAHÇE'mizin başarıları ile bu sene İspanya'da Türkiye Ligi maçları TV'de gösterilmeye başlandı. Aragones'in takımımıza katılımı, kaliteli oyuncularımız, son senelerdeki başarılarımız ve taraftar gücümüz ile Avrupa'da merak edilen takım olan FENERBAHÇE'mizin maçları artık İspanyol seyircilerle buluşacak.


_FENERBAHÇE'miz Portekiz'e gitti. Çarşamba akşamı Porto karşısında Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkacak takımımız Portekiz'de. 18 kişilik oyuncu kafilesi ile Porto'ya giden takımımızda ilk 11 için sakatlıkların düzelmemesi nedeniyle değişiklik beklenmezken ülkesinden geç döndüğü için Hacettepe kadrosunda yeralamayan Lugano'nun özellikle morali bozuk olan Can yerinde formasını alması şaşırtıcı olmayacak. Hacettepe maçındaki orta saha direncinin yine sağlanabilmesi ve sakatlarımız düşünüldüğünde tahmini onbirimiz şöyle; Volkan - Gökhan/Lugano/Yasin/RCarlos - Kazım/Josico/Maldonado/Uğur - Alex - Guiza

Hacettepe maçının moral bozukluğu ile giden takımımızın alışkın olduğu ortamda yeniden kendini bulacağına inanıyoruz.

Hiç yorum yok: